Fotoalbum

april 2019

 HVORFOR UNDLADER MAN GAS- & FUGTTEST 

Nu hvor vi har været igennem så mange annoncer på campingvogne, og spurgt om der var lavet fugttest undrer det mig endnu mere, at man fravælger denne test. Udover den vi var sikker på skulle være vores nye, så vi også på en anden som var rigtig flot, blot viste det sig, at bagenden var drivende våd, et par steder målte jeg fugt helt op til 40%, og dette på en ellers flot vogn fra 2006 men hvor der aldrig var foretaget denne test. 

Man køber campingvogn til adskillige tusinde kroner fra ny, men ofrer ikke de 1.2-1.500 kr. en fugttest koster, hvert eller hvert andet år, i mine øjne en rigtig dårlig besparelse, set ud fra værdiforringelsen fugt i vognen har til følge.

Undskyldningerne jeg har hørt til bevistløshed er, "den lugter overhovedet ikke fugtig, og den står inde om vinteren". Jamen den kommer jo ud og køre om sommeren, og det sker jo at det regner. Desuden ligger fugten mellem inderpladen og yderpladen, altså lukket inde, og giver først lugt af fugt når det er helt galt.

Så til alle campister, og det er ikke for at være "Kloge Åge", se nu at få testet jeres campingvogn, om ikke andet, så for at holde værdien på den, den dag i skal sælge. En fugtig campingvogn er ikke mange tusinde kroner værd.