Fotoalbum

Sydsjælland i uge 37

 

Vi havde i denne uge taget os et par feriedag, som skulle bruges på et gensyn med bl.a.  Møns Klint og Stevns Klint. Vi havde valgt at bruge www.campingmoensklint.dk som udgangspunkt for den første del af turen.

 

Vi startede hjemmefra søndag formiddag og kom til Campingpladsen først på eftermiddagen, men da var receptionen lukket, men et skilt på døren fortalte at vi bare kunne finde en plads og så vende tilbage med indskrivning når der var åbent igen. Denne fremgangsmåde virkede lidt besynderligt, da pladsen jo har åbent til udgangen af oktober og intet sted står der med nedsat ydelse, kiosken var også lukket, men den ville være åben næste morgen kl. 8, så kunne vi få friskbagt brød. Vi finder en plads, og stiller CV’en op.

 

Jeg går en tur rundt på pladsen, for at tage den nærmere i øjesyn, det er 9 år siden vi sidst var på den. Campingpladsen bærer tydeligt præg af at være en fastliggerplads, af de mange campingvogne der står opstillet, er der kun en håndfuld hvor der er campister i, resten er lukket ned til næste week-end eller ferie, et par Tyske autocampere er de eneste udover os som er kommet for at blive et par dage.

 

Servicebygningen er pæn og ren, men da der jo ikke er det store ”run” på pladsen, er den også nem at holde, i de 2 dage vi var på campingpladsen, blev der gjort rent 1 gang hver dag.

 

Jeg har valgt at lade billederne tale deres eget sprog, men skal jeg give pladsen glade ansigter, hvor 6 stk. er max., kan jeg kun give 3 stk. på grund af den nedsatte service uden at dette står nogen steder, før man ser skiltet på døren til receptionen.

At pladsen ligger i et meget smukt område, hersker der ingen tvivl om, men det er jo ikke pladsen der skal have æren for dette, de har blot været heldige at få tilladelse til etablering i dette område.