Skåne & Småland

SOMMERFERIEN 2016

Vores sommerferie i år, skulle ligesom mange andre år gå til Sverige. Vi har ikke lagt nogen plan for hvor vi skulle køre til, udover at det denne gang skulle være så lidt kørsel som muligt, og at vi ville blive i den sydlige del af Sverige, Skåne, Småland og Halland.

Som vi plejer, ville vi dog køre til Nordvikens Camping i Båstad, og blive der et stykke tid, det er jo kun en smuttur hjemmefra. Vi havde ikke reserveret plads, og var så heldige, at vi fik den sidste ledige plads der var der, men kun med 3 overnatninger. Pladsen har vi skrevet om tidligere, og det kan anbefales at tage en tur til den, linket er hertil:  http://caravanclub.se/norrviken-campinginfo

Vi kører fra Båstad lørdag eftermiddag, og kører mod Smålandsstena for at tage en overnatning på Hörsjöns Camping  http://www.camping.se/sv/campingar/2688/Horsjons-Camping/  som vi har været på for en del år siden, ikke det vilde men god til et par overnatninger.

Vi fortsætter mod en campingplads vi aldrig har været på før, men som vi tilbage i Båstad blev enige om at tage en enkelt overnatning på, inden vi skulle hjem. Torne Camping www.tornecamping.com der er ejet af Nanette Koefoed & Michael Gade Olsen, ligger i det skønne Småland, og ned til søen Åsnen, og med denne placering siger det sig selv, at det er en plads for campister der holder af at fiske og slappe af. Pladsen har hvad der skal til, gode servicebygninger, og reception med lille butik, hvor man kan købe det mest nødvendige, et kæmpe plus er, de laver friskt morgenbrød hver dag. Campingpladsen har 50 enheder til campingvogne/autocampere, hvor der er strøm, herudover findes der 7 rigtig pæne hytter, blokhus til 14 personer, samt pladser til telte.  

Et andet plus er også, at de tager det der nymodens pjat ”MobilePay”, hvilket er godt, da de ikke tager betalingskort, så har du ikke dette, så husk at hæve kontanter, der ligger banker i byen Växsjö, som også er et besøg værd, http://www.sydsverige.dk/?pageID=205

I denne omgang blev vi kun en enkelt overnatning, men et er helt sikkert vi skal tilbage til denne campingplads igen, og så bliver det mindst en uge her.

Vi har valgt at billederne til denne artikel bliver fra Torne Camping, og håber at andre får lyst til at besøge den, i bliver ikke skuffet.