Fotoalbum

Ud- & indkørsel til Nysted Camping, her skal der benyttes kort for at komme ind på pladsen, en dejlig sikkerhed.

Så er vores campingvogn stillet på plads, tæt ved servicebygningerne.

Smart måde at skjule continere til affald på. Udover dette er her brandpost og drikkevand, den som lå lige bag vores cv, indeholdt også gasblus for teltcampisterne.

Bygningen her er TV- & opholdsstue til fri afbenyttelse.

Et kik på en enkelt af de 5 luxushytter, som indeholder toilet & bad, herudover er der 10 mindre hytter.

En dejlig ting når det regner, lige foran køkkenbygningen er dette sejl spændt ud mellem 2 andre servicebygninger, så man kan sidde udendørs og stadig i tørvejr.

En spændende måde at lave tagnedløb på, sådan ser det ud i hvert hjørne på de store servicebygninger.

Et kig ud over nogen af campingvognene, den jeg faldt for var denne lille T@B med solsejl, er den ikke bare sød.

For at man kan danne sig et billede af pladsen, er her et kort over den. Vi har igennem tiden ligget forskellige steder på den, og kan ikke sige at et sted er bedre end et andet, hele pladsen er bare dejlig og kun 25 m fra vandet.

En del af den godt indrette servicebutik som har alt hvad der skal til. Her er det campingchefens kone der står for den. Man kan hver morgen få frisktbagt morgenbrød, en ting vi benytter os af når vi er der.

Et kig gennem den anden ende af butikken, læg bl.a. mærke til de store køleskabe i højre side.

Har man ikke cykel med, kan disse lejes for kortere eller længere tid. Der er mange dejlige steder omkring campingpladsen der kan nås i cykelafstand, bl. a. den smukke gamle Nysted by og Aalholm Slot.

Er lysten til en gang minigolf efter aftensmaden, eller på et andet tidspunkt i løbet af dagen, så er der en dejlig bane at dyste på.

Skulle børnene ikke til minigolf, så ligger lejepladsen lige ved siden af, med en flittigt benyttet tovbane.

Og selvfølgelig er der en hoppepude til børnene. Selvom vi lå ret tæt på denne, følte vi os ikke generet af den, som man godt kan være på nogen pladser.

Skansepavillionen som ligger i forbindelse med pladsen, har servering af varm mad, vi fik stegt flæsk og persillesovs. Man kan blive og spise på stedet men er også velkommen til at få det med.

Vi har igen været på denne dejlige campingplads, første gang efter vi er begyndt at lave hjemmeside, så mon ikke der skulle sidde nogen derude, som efter de har set denne lille billedserie skulle sige: DEN MÅ VI PRØVE, FOR HER SER RART UD. 

Så er her link til pladsen:

www.nystedcamping.dk                       info@nystedcamping.dk

Vi vil forsøge at give "glade hoveder" til de pladser vi kommer på, hvor 6 hoveder vil være max.

Denne plads skal have fuldt hus,