Ja så er det ventetid for os, indtil det bliver lidt varmere i vejret. Her d. 11. februar er det begyndt at sne lidt, men vi håber det kun er forbigående. Det bliver spændende at se hvordan vores “nye” campingvogn er at køre med, efter planen går turen i sommer endnu engang til Nordsverige, hvor langt er der ikke nogen plan om endnu, men ønsket er en tur over Polarcirklen igen, og videre til Jokkmokk, en tur/retur på ca. 3300 km.

Flere strømudtag

En af de ting der har undret mig, der er kun 2 strømudtag i vores Adria Altea 432 standard fra fabrikken, et til fjernsynet og et på forsiden af køkkenbordet, dette skal laves om, da det er alt for lidt i vores tider.

Klik på linket, og se hvordan jeg har løst dette: 

Nye kontakter og stik

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TING TIL SALG

Prøv at tage et kik på siden Køb & Salg, lige nu er der følgende til salg:

Der er ikke noget til salg i øjeblikket

Link til siden: Køb og Salg

CoolVildWaou

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Cool ”Ny” campingvogn Vild

Så er vi igen kørende med sneglehus bagefter. Efter mange overvejelser, blev det igen campingvognen der skal være vores foretrukne rejsemåde, vi havde ellers overvejet Hytteferie, CombiCamp, B&B & Hotelophold, men det at være herre i eget hus, må vi indrømme, er det vi helst vil.

 

Læs mere ved at klikke på linket:  vores "nye" campingvogn

 

CoolGilleleje Camping & FeriecenterCool

Nu får Gilleleje igen en campingplads, hvor man kan være bekendt at anbefale andre campister at overnatte, hvis de skal på besøg i vores dejlige by eller oplandet. Campingpladsen er i dag under en kraftig fornyelse, af de nye ejere Helle & Jacob Lund.

Link til siden: Gilleleje Camping & Feriecenter

Tempelkrogen Familiecamping

Vores traditionelle tur med ungerne, et par dage i den sidste uge af vores ferie, til en campingplads som de får lov at vælge, eneste krav er, at det skal være et sted hvor vi ikke har været før, så det bliver nyt for alle, og et nyt sted vi kan vende tilbage til, engang imellem.

Link til siden: Tempelkrogens Camping

Torne Camping, Sverige

Det første du møder, når du kommer til Torne Camping & Fiskecamp, er dette dejlige røde træhus hvor receptionen og den lille butik ligger. Allerede her føler man sig hjemme, hvis man er til fred og ro, eller skal bruge ferien på at fiske og bagefter få et godt måltid aftensmad som er friskfanget.

Link til artikel og billeder: Sommerferie 2016

Sommerferien 2015 går til Sverige & Norge    

Vores sommertur her i 2015 blev ikke så lang som vi ellers plejer at køre. Vi havde valgt at tage en tur til Telemarken i Norge, dels fordi vi kun har været på tur igennem, når vi skulle længere nordpå, men nok mest for at se Tungtvandsværket. Det blev til lidt billeder og link til forskellige steder.

Link til siden: Sverige Norge 2015

 

Sakskøbing Camping

Her i starten af juni 2015, tog vi lige på en forlænget weekend tur til Lolland-Falster, for at slappe lidt af oven på en meget hektisk maj måned, både med arbejde men også med mange gøremål hjemme.

Link til artiklen: Sakskøbing Camping 

       

    Maj 2015

3 dage på Bøsøre Strand

Vores Kr. Himmelfarts ferie skulle i år gå til Bøsøre Strand Feriepark ved Hesselager på Fyn, en plads vi aldrig har været på før. Det var Sine & Peter der havde set at der var et Tropisk badeland på denne campingplads, og det mente de, at vi skulle prøve.  

Link til siden: Bøsøre Strand

juni 2013       

 

Montering af Truma Solar på vores campingvogn

Vi har længe snakket om at få monteret solceller, nu skulle det være, inden vores tur til Mora i Dalarna, så vi blev 100% uafhængige af strøm på vores tur.

D. 20. juni kørte jeg til KG Camping i Kolding, for at få monteret dette, læs mere om monteringen på nedenstående link: Truma solcelle


Bedre varme i campingvognen
Jeg har været ”campingvogns-konstruktør-forbedre” på vores Adria Adora 472LU, forstået på den måde, at jeg har lavet dobbeltbund i magasiner under rundsiddegruppen og under sengene. Se mere klik på linket, så kommer du direkte til siden: Dobbeltbund


 

Camping samarbejde på Lolland-Falster

 

De fleste Campingpladser på Sydhavsøerne har indledt et samarbejde under navnet CLF (Campingpladser på Lolland-Falster) det er i første omgang 16 pladser der har slået sig sammen om dette fælles fremstød.

 

Formålet med denne sammenslutning er bl.a. , at gøre campister opmærksom på alle de oplevelser disse øer gemmer på. Her findes et væld af råvarer der er internationalt anerkendt. Her er også museer, dyreparker, vandland, gallerier, historiske bygninger og meget andet. Øresundsforbindelsen er også gået med i dette samarbejde.

 

Hvad enten det er Camping eller Hytteferie, så er du aldrig langt fra en by, strand eller skov, og åbner man blot øjnene, er her massevis af oplevelser.

Kommer du fra Jylland/Fyn – Tyskland eller Sverige, så er der pakkeløsninger at finde på denne portal, ligesom der er en kalender som fortæller om kommende begivenheder. Det er også muligt at bestille pakkeløsninger direkte fra siden.

 

Jeg kan kun opfordre til at gå ind på linket og se nærmere på de muligheder der er, måske din næste ferie skal gå til Sydhavsøerne.

 

www.campinglollandfalster.dk

 

 

Siden sidst redigeret d. 21. januar 2018

 

 

Det ville glæde os, når du har set og læst vores indlæg på hjemmesiden, eventuelt vil komme med en kommentar til den i vores gæstebog, 

Græder    KRITIK eller ROS    Rækker tunge 

kun på den måde, er det muligt for os at gøre denne hjemmeside bedre.

vennegaard@postkasse.com

eller

campingsider@gmail.com

Velkommen til vores by Gilleleje

Vi har så meget at byde på her på toppen af Nordsjælland, så jeg kunne bruge mange sider på at beskrive alt om byen eller vores kommune Gribskov, men så er det jo godt at vi har en aktiv turistforening i byen, som kan klare denne opgave, her er linket til den:

www.gilleleje-turistbureau.dk

På Deres side, kan du finde mange links til aktiviteter i hele vores store kommune, der tidligere var de 2 kommuner Græsted-Gilleleje & Helsinge.


Vil du se hvordan vejret er i Gilleleje lige nu, så brug linket:

http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/byvejr_danmark.htm?by=3250

En tur ved vandet kan sætter tanker i sving

Dette billede er taget på Vest-stranden i Gilleleje, en kold forårsdag, hvor "dækket" på badebroen endnu ikke er lagt på.

Min første tanke da jeg så motivet var:


En bro til det uendelige,
hvor det kun er os selv,
der sætter grænser,
for hvor langt vi vil nå.