Forlænget weekend

Juni 2015

Sakskøbing Camping

Så kom vi ud af en meget hektisk maj måned, dels med arbejde men også på hjemmefronten har der været en del at se til, så vi besluttede os for at tage en lille tur helt for os selv.

Da det efterhånden var meget længe siden vi havde været på Lolland-Falster, planlagde vi at køre til Sakskøbing Camping - en 3 dage, fra fredag d. 5. juni, da det tegnede til at blive rimeligt vejr denne weekend.

Campingpladsen ligger lige midt i byen, med alt hvad du skal bruge af butikker rundt om, så derfor har receptionen/kiosken ikke det store udvalg, men Lejrchef Ole Madsen byder velkommen med smil og hjertevarme – og ikke mindst deres kendte morgenmadskasser, som sættes lige uden for teltdøren, og hvori man om morgenen får bragt sit bestilte morgenbrød og dagens avis. Det kan man da kalde service.

Der er i alt 72 pladser til campingvogne og telte, alle med strøm, herudover er der 2 små cykelhytter og 7 store hytter. Servicebygningerne er af ældre dato, men rene og pæne og her er selvfølgelig også det der skal være.

Der er en del fastliggere på pladsen, men dem kom vi hurtigt i snak med, bl.a. ”mormor” som kan holde 25 års jubilæum på pladsen, hun bor normalt i Hillerød, men når pladsen åbner efter vinteren, kører hun til Sakskøbing

Vi kan anbefale denne campingplads, fred og ro, rare mennesker og god stemning.

Kommentarer

20.06.2015 20:04

Else Nymann

Hvor er det dejligt at I kunne lide vores lille perle i sakskøbing.
Hilsen" Mormor"