Rødvig Camping april 2013

Det første man møder er stenen ved indkørslen til campingpladsen

Herefter er det Henny & Per der tager imod med et smil.

Så får du udleveret en pladsoversigt der er til at finde ud af.

Reklame bag på en Kabe, som bliver lejet ud, hvis ikke man vil bo i hytterne.

Pæne store hytter, til den store familie eller hvis du vil have meget plads.

Men mindre hytter kan også gøre det.

En god kiosk, hvor du kan få det meste af det man lige står og mangler.

En afdeling med god plads omkring dig.

Også plads mellem fastligger til os der ikke bliver så længe.

Her har vi sat vores Adria op, med et ældre men velfungerende solsejl.

Der er gang i gravearbejdet til swimmingpoolen, her er det den til de små.

Altid pæne og rene toiletter, dejligt at komme sådan et sted.

Familierummet er stort og selvfølgelig rent og velholdt.

Og så lige et luftfoto af pladsen.

d. 5. maj 2013

 

Tur til Rødvig Camping

 

Så skulle vi have luftet campingvognen for første gang i år. Turen skulle gå til www.rodvigcamping.dk på Stevns, en plads med ca. 200 enheder, hvor vi havde været for 2 år siden, og campingpladsen kan sagtens tåle mange flere besøg fra vores side, da den ligger dejlig roligt og til stadighed bliver opgraderet.

 

Jeg havde aftalt med Per Raymond Jensen, som er Campingpladsens daglige leder, sammen med hans kone Henny Pedersen, at vi kom torsdag d. 25. april og blev til om lørdagen. Denne gang var vi lidt heldigere med vejret en første gang, det regnede kun en enkelt dag, så det gav anledning til at sætte vores solsejl op.

 

Ugen før vi besøgte pladsen, havde man holdt gratis camping weekend, dette viste sig at være en god ide, der kom 60 nye campister på besøg denne weekend, og her ugen efter var der nogen som vendte tilbage igen, og havde så taget andre med, for at de kunne nyde denne dejlige campingplads og omgivelserne. Vi kan kun opfordre Per til at gentage dette, om ikke før, så igen til næste år.

 

Der er mange som ligger fast på denne plads, hvilket jeg godt forstå, for man føler aldrig at der er trangt, da de enkelte pladser er dejligt store. Værtsparret har samtidig forstået at blande pladserne mellem fastligger og os der kommer på kortere ture, det bevirker helt sikkert, at interessen for at komme tilbage, måske som fastligger, øges.

 

Per får til stadighed lavet nyt på pladsen, denne gang var han ved at få gravet swimmingpoolen ned, den havde ellers stået på fliser oven over jorden, som viste sig at være noget upraktisk, specielt for mindre børn ifølge med de voksne, nu bliver der lavet et 70 cm. dybt bassin til børn, og så et med større vanddybde til de voksne.

 

Rødvig by som ligger et par km. fra pladsen, er absolut et besøg værd. Herudover er der jo også mange andre seværdigheder, Klinten, Kirken, Stevns fortet og meget meget mere, men gå ind på  www.VisitStevns.dk   her er masser af inspiration til ture i dette dejlige område..

 

Vi havde et par dejlige dage på pladsen, og vender helt sikkert tilbage, og denne gang kommer der ikke til at gå 2 år.