Så er DFDS igen ude med en charmeoffensiv, denne gang tilbydes du 50% rabat - men din hund skal stadig lide 100% i 17 timer på vogndækket.

http://www.dfdsseaways.dk/kampagne 

Hund ombord på DFDS

Så er DFDS ude med en charme offensiv, for deres rute København-Oslo, med henvendelse til os campister. Tur/retur til en pris på 763 kr. pr. pers. og så kan du på udvalgte dage tage campingvognen gratis med.

Den samme var de ude med i foråret, hvor vi planlagde vores tur til Norge, derfor ringede jeg til dem for at reservere plads. Det ville spare mange km. gennem Sverige, men også spare miljøet for en del brændstof, men frem for alt ville vi være udhvilede, og fremme i Oslo næste dag, klar til turen videre nordpå.

Da jeg så skulle bestille kahyt, blev jeg venligt men meget bestemt gjort opmærksom på, at vores hund ikke var velkommen i kahytten, den skulle blive på vogndækket over hele overfarten, 17 timer under fremmede lyde, det ville vi ikke byde vores hund. Jeg spurgte om ikke der var mulighed for at betale ekstra til rengøring af kahytten, selvom vores hund ville opholde sig i det transportbur hun altid er i på vores ture, heller ikke dette kunne godtages.

På spørgsmålet om hvad man ville gøre, hvis vi alligevel tog hende med op i kahytten, fik jeg svaret, at skete det inden man var lagt fra kaj, ville vi blive sat af igen, og var man afsejlet ville jeg blive stillet overfor en rimelig stor bøde samt betaling af udgifter til ekstra rengøring af kahytten. Denne ekstra rengøring skulle være så ikke folk der var allergisk overfor hunde, ikke blev generet.

Min lidt spøgefulde bemærkning om, at jeg var allergisk overfor børn, om de så også skulle blive på vogndækket, faldt absolut ikke i god jord.

 Resultatet blev, at vi kørte op gennem Sverige til Norge, vores ”barn” skulle ikke efterlades på et vogndæk.

 Så kære medcampister!

Tænk jer om, hvis jeres hund skal med til Norge, vil i efterlade den i 17 timer med fremmede lyde, selvom man får mulighed for at komme på ledsaget lufte ture, på udvalgt sted på skibet hele 2 gange. Vi tager i hvert fald ikke denne vej, så længe der ikke er ordentlige forhold for vores hund, d.v.s. sammen med os i kahytten, selvfølgelig mod en ekstrabetaling.

 For dem der alligevel vil tage turen, er linket her:

http://www.dfdsseaways.dk/bilferie/sommerferie/norge-camping/