Roskilde tur

7. maj 2012

På camping i Roskilde

Sine og Peter har længe spurgt, hvornår må vi komme med på camping, Sine & Peter er Jannes søsters børn, Sine er 7 år og Peter er næsten 10 år.

 

Nu er tiden kommet, hvor vi mener at de får noget ud af at komme med os, men frem for alt kan de nu være væk fra deres forældre i et par dage, så kan de 2 ”gamle” prøve igen hvordan det er uden børn, der hele tiden er aktive.

 

Vi har valgt at tage til www.roskildecamping.dk ikke så langt hjemmefra, men et sted vi aldrig har camperet, så for vort vedkommende bliver det også nye oplevelser.

 

Det er Roskilde kommune som ejer pladsen, og området den ligger på, er et meget flot og kuperet område, hvor det ikke er alle steder det vil være let at få en campingvogn eller for den sags skyld et telt, til at stå vandret. Det gør i vores øjne ikke så meget, det giver luft omkring hver enkelt enhed. Den plads vi havde fået var helt perfekt, lidt skrånende ned mod Roskilde Fjord, men ikke mere end at en enkelt gul kile kunne få campingvognen i vatter.

 

Servicebygningerne er af ældre dato, men pæne og rene, der er hvad der skal være udover herre- og dametoiletterne og brusefaciliteter, er der en bygning som indeholder køkken og opholdsstue. Købmandsbygningen blev for tiden kun benyttet til brødudsalg, og sikket dejligt brød der blev solgt herfra, men vil omkring 1. juni være en fuldt etableret købmand.

 

Det nye værtspar som står for pladsen, William & Janni Rhod Christiansen, de ejer www.thisted-camping.dksom de har planer om at afhænde, for at flytte til Sjælland, William kommer oprindelig fra Køge. De har forpagtet campingpladsen af Roskilde kommune, foreløbig for et år, da kommunen vil have den i udbud, men William Rhod regner med at byde på den, da de er fast besluttet på at flytte til Sjælland.

 

Det er ikke sidste gang vi har været på denne plads, både med og uden min svigerindes 2 børn, beliggenhed og natur er så dejlig, at det godt kan gentages og endda op til flere gange, så kan man godt leve med, at bygningerne ikke er nye, bare der er rent og man føler sig meget velkommen.

Kommentarer

05.01.2015 00:02

Lisbeth

Dejligt at se vores hjemegn blive så pænt omtalt

vh Lisbeth Himmelev, Roskilde .

Jeg løber et par gange om ugen omkring campingpladsen