Fotoalbum

Tempelkrogen Familiecamping

Traditionen tro, tager vi jo altid en tur med ungerne i den sidste uge af vores ferie, og denne gang gik turen til Tempelkrogens Familiecamping ved 4390 Vipperød – www.tempelkrogen.dk – igen en plads som ungerne har valgt på grund af svømmepool, og som vi ikke har været på før.

Sine og Peter har denne gang inviteret nevøens datter Amalie med på tur, så de 3 unger skal nok få et par gode dage. Vi har reserveret plads fra fredag kl. 14 til mandag formiddag, og vejret ser nogenlunde ud i disse dage.

Vi kommer til campingpladsen i det tidsrum hvor receptionen holder middags lukket, men da vi ved hvilken plads vi skal have, kører vi ind og stiller campingvognen på plads. Pladserne er anlagt i terrasser, som alle har en flot udsigt mod fjorden. Campingpladsen er helt sikkert en rigtig familieplads, med stor vægt lagt på aktiviteter for både børn og voksne, så alle får en rigtig god oplevelse.

Da campingpladsen er forholdsvis ny, fra sidst i 60’erne, siger det sig selv, at med et værtspar der forstår at vedligeholde og forny hele tiden, er der ikke noget at komme efter her, alt er som det skal være.

Vi er kommet for at slappe af og ungerne for at få oplevelser, og det fik vi, bl.a. en tur til Andelsbyen Nyvang, – www.andelslandsbyen.dk – hvor der er gratis adgang når du bor på campingpladsen, var en oplevelse for os alle. Du bliver lige rykket tilbage til begyndelsen af 1900 tallet, hvor der er aktivitet i næsten alle bygninger. Sine, Peter & Amalie fik i lov at smage risvandgrød med kanel og smørklat, lavet på den rigtige måde i husmandsstedet, det var ikke alle 3 der syntes lige godt om det.

Tina & André forstår at gør opholdet til en oplevelse, lige fra start og til du tjekker ud igen, altid venlige og smilende.

Vi kan kun opfordre til at besøge denne campingplads, brug linket til campingpladsens hjemmeside og se alt det i kan opleve her.