Lamelbund

8. august 2019

Sover dine børn eller børnebørn på bordet?

Det gør de, hvis du har en lille campingvogn, hvor spisepladsen bruges som ekstra seng. Og hvorfor skal de ikke ligge lige så godt som dig i dobbeltsengen med lamelbund.

Når vi har Sine & Peter med på tur, er det dem der ligger i dobbeltsengen, og vi ligger så på denne ekstra opredning. Hverken Janne eller jeg er så lette som børnene, så efter et par overnatninger, kan vi godt mærke at der ikke er lamelbund.

Det er måske nemt og hurtigt, lige at lægge bordpladen ned mellem de 2 sofaer, og så fordele hynderne til en sengebund, der hvor du har hoved og ben er der lameller, men der hvor kroppen er, ligger man på bordpladens hårde underlag.

Jeg købte derfor hos Jysk en lamelbund, pris 200 kr., skilte den ad og begyndte så at skære dem til så den passede på de skinner hvor bordpladen normalt skulle ligge. Efter de var skåret til, hæftede jeg så igen det bånd der er i hver side, med hæfteklammer.

Så når der nu skal redes op, er der lamelbund i hele sengens længde, og en væsentlig bedre liggekomfort.

Prisen for denne bund, er så beskeden som 200 kr.. Lamellerne er købt i Jysk, og er til en 85 cm seng, men skårt til.

HUSK, når du skal skal skære dem til, at du skal skære af i begge ender af lamellen, i vort tilfælde var det 40 mm i hver side, for at bevare den rette rumning. De 2 længste, er der kun skåret af den ene side, for at få krumningen til at passe med de andre, disse 2 er lidt længere for at kunne ligge på pladen i den del man trækker ud, for at gøre sengen lige bred.