Sprite Super 410TF

8. maj 2019

"Ældre dame" til os pensionister 

Vores "nye" campingvogn blev købt i april måned, lige inden påsken, på en af de dage hvor solen rigtig skinnede, og man var sikker på nu var sommeren på vej.

Vi havde planlagt en lørdagstur, hvor vi skulle forbi og se på en Bürstner fra 2007, som jeg havde skrevet en del med ejeren om, men da vi kom forbi og fik set nærmere på den, var det ikke noget for os. 

Jeg havde i DBA set at der var en Sprite til salg, ikke langt fra hvor vi havde set på Bürstner'en, godt nok en ældre dame fra 2000, men måske det alligevel var noget. Så vi kørte forbi, og efter lidt snak med ejeren, blev vi enige og den kom efter vores bil og kørt hjem til Gilleleje, så jeg kunne komme igang med rengøring og gøre den klar til syn.

Den fik 2 nye 8-lags Kleber varevognsdæk på, bremserne blev skilt og der kom nye bakker på, og så blev den kørt til syn, hvor den selvfølgelig blev godkendt.

Så nu venter vi bare på sommeren kommer, så skal den ud på de danske og svenske landeveje.

Og jo, den skal gas- og fugttestes, for det har den ikke været igennem mange år, men det bliver ikke før i juni/juli måned, lige inden vi skal afsted på ferie.

Jeg har selv målt den for fugt da vi købte den, og her var ikke noget alamerende, men jeg vil godt have papir på at den er fugtfri, det er jo en af de ting som jeg ikke forstår campingvogns ejere sparer på.