Fotoalbum

2. del

18. juli 2009

 

Lærkelunden ved Rinkenæs (der hvor ”Rapanden Rasmus” kommer fra)

 

Så kører vi fra Ribe, med retning mod Møgeltønder, vi har været på Møgeltønder Campingplads for en del år siden, og ville så gerne besøge den igen. Vi holder udenfor pladsen, for lige at tage den i nærmere øjesyn, men vort første indtryk er at den er blevet meget en fastliggerplads, uden at dette skal opfattes negativt, men det er ikke noget for os, så vi vælger at finde en anden plads.

 

Som så mange gange tidligere, bliver det www.laerkelunden.dk ved Rinkenæs vi vælger, her er der også fastliggere men pladsen bærer ikke præg af dette. I receptionen bliver vi modtaget af Henrik Kragh, han skal til at være ”campingfatter” efter sine forældre, Peter & Bente Kragh der har drevet pladsen igennem mange år. Vi har ikke reserveret plads, men der er næsten altid en plads at få, denne gang fik vi plads 35 som ligger i læ for vinden der kommer ind fra Flensborg Fjord, i øvrigt en rigtig god plads for nogen som mig, der er nysgerrig for at se hvad der rør sig på pladsen.

 

Peter og Bente har ikke helt sluppet grebet om pladsen, Henrik skal lige have 1 år til at finde sig til rette, men mon ikke der også efter denne tid bliver hjælp at hente fra hans forældre, det håber vi da. Vores ophold her, er som altid en dejlig oplevelse, pladsen er holdt i en meget høj standard.

 

I de dage som vi opholder os på Lærkelunden, besøger vi Sønderborg hvor der var ringridning, www.ringriderfesten.dk/pages/id3.asp men planen er først og fremmest at besøge Flensborg og Slesvig, for at se om vi i løbet af efteråret skulle tage en tur dertil, måske Slesvig omkring december, hvor der er julemarked.

 

Vil du se flere billeder fra Lærkelunden end dem vi har på siden, så brug linket længere oppe i artiklen, så kommer du til Deres meget flotte nye hjemmeside, med masser af billeder. Det samme gør sig gældende, hvis du vil vide lidt mere om ringridning, her er der også linket til Deres side.